TOURS EN RONDLEIDINGEN


In San Francisco zijn natuurlijk genoeg tours en rondleidingen te vinden. Van boottours en hop on/hop off-bussen tot wandelroutes in alle vormen en maten. Ontdek San Francisco biedt zelf voor Nederlandse toeristen een Nederlandstalige rondleiding aan. Lees hieronder verder voor meer informatie en andere mogelijkheden om de stad te bezichtigen.


Wandelen met een gids

San Francisco leer je het beste kennen door de ogen van een lokale gids. Echte locals kunnen je natuurlijk het beste helpen met de leukste hidden gems, beste restaurantjes en die typische inside tips die een vakantie uniek kunnen maken. In totaal zijn er meer dan 250 gratis rondleidingen te vinden, waarvan de meeste natuurlijk in het Engels. 


Bustours door SF

De beste manier om alle bekende plekken van de stad te zien in een korte tijd. In San Francisco zijn er verschillende mogelijkheden om een hop on/hop off-bus de stad te bekijken. Ik heb ze uiteraard voor jullie verzameld.


Boot-tours over de Bay

Behalve op het land is de stad ook prachtig te bezichtigen vanaf het water. Boten in alle soorten en maten nemen toeristen mee voor een tochtje over de San Francisco Bay. Ik heb de leukste voor jullie verzameld in het volgende overzicht.


Fiets huren

Een van de leukste dingen om te doen tijdens een bezoek aan San Francisco, is het huren van een fiets en een stuk erop los te trappen. Met al die heuvels kun je je innerlijke Tom Dumoulin natuurlijk goed de kost geven, maar de meeste mensen beperken zich tot een ritje over de brug en met de boot terug naar SF. Ook leuk...